Hodnocení firmy Penzion U Bohuša - Levné ubytování penzion Lednice

*
*
*
*
*
25 hodnocení
bylinkysb
13.5.2019
*
*
*
*
*

Děkujeme doporučuji , příjemné prostředí, majitelé moc přátelští. Pokojík pro vozíčkáře je prostorný, také koupelna a wc se podařila velmi pěkně. Rádi se k Bohušovi zase někdy vrátíme. Velký dík Vondrovi Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stankah
7.4.2019
*
*
*
*
*

Přestože jsme zde strávili pouze jednu noc, setkali jsme se s velice vstřícným a milým přístupem. Velice oceňujeme ideální polohu nedaleko cyklostezky i zámecké zahrady, ticho a prostornou zahradu. Překvapila nás spousta "vychytávek" pro pohodlí návštěvníků. Majitelům přejeme, ať se jim daří a zdárně dokončí všechny nastartované projekty (hlavně ten sklípek!). Ze Zlína zdraví Olšanovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
klimova.katka
29.10.2018
*
*
*
*
*

URČITĚ VŘELE DOPORUČUJI !!! :) Snad nejlepší ubytování jaké jsem kdy měla :) cena supr, porce jídla obrovské a co je pro mě top nej - ,,domácí přístup,, :) za mě TOP a určitě budu všem vřele doporučovat :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jezsa
2.9.2018
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji,pěkně vybavený penzion,příjemný perzonál,milí majitelé,pěkné prostředí i služby,v klidné části a přitom blízko do centra.Jen naše ložnice sousedila s koupelnou sousedního apartmánu a je tam slyšet úplnš vše.Takže pokud naši sousedé vtávaly brzy byly jsme bohužel probuzeni také.Ale jinak vše na 1 určitě se tam někdy vrátíme.Holešov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
subici
19.8.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme za krásnou dovolenou. Všechno bylo na jedničku s hvězdičkou. Především musíme vysoce ohodnotit ochotu, vstřícnost a příjemné jednání majitelů penzionu. Tato pochvala patří také jejich dceři, která byla nejenom ochotná, ale také rozdávala dobrou náladu svým úsměvem. Těšíme se na další setkání, výborné jídlo (skvělé večeře), pohodu a vlídnost. DĚKUJEME !!! rodina Šubova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
13.7.2018
*
*
*
*
*

Doporučujeme!! Skvělé místo na odpočinek. Ráda bych moc poděkovala, za jeden z nejhezčích pobytů s našimi klienty z Domova pro osoby se zdravotním postižením. Krásné prostředí a zázemí penzionu, skvělá kuchyně, ale především úžasný a milý přístup majitelů a personálu. Cítili jsme se díky nim všichni jako doma. Lucie Marušková Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frma1
19.6.2018
*
*
*
*
*

Hledáte ubytování v Lednici?Vřele doporučujeme penzion U Bohuša.Velmi milí a vstřícní majitelé,hezké a čisté ubytování,dobré stravování a k dispozici všem velká zahrada vybavena odpočinkovým nábytkem a minigolfem.Rádi bychom se do penzionu ještě někdy vrátili.Vosáhlovi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
5.6.2018
*
*
*
*
*

Bylo nás pět žen a zažily jsme perfektní prodloužený víkend v penzionu U Bohuša. Vše čisťounké, perfektní snídaně, možnost grilování, krásná zahrada s několika posezeními pod pergolou, lehátka i sítě k odpočinku, minigolf, stolní tenis - prostě každý si tu najde místo pro sebe. A přitom blízko na zámek i do okolí - Pavlov, Mikulov, Valtice atd. Prostě perfektní pobyt za velmi přijatelné ceny!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
werner
27.2.2018
*
*
*
*
*

Příjemní lidé i prostředí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ikoniarova
20.9.2017
*
*
*
*
*

Do penzionu jezdíme již několik let a vždy jsme velmi spokojeni. Příjemné prostředí a také velmi vstřícný přístup manželů Znamenákových k hostům penzionu. Manželé Koniarovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Komenského 461
  • Lednice
  • 691 44
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno